Ada guesthouse tapi belum ada laman web?

Masanya untuk anda digitalkan bisnes anda. Dapatkan laman web yang dibina oleh developer & designer kami yang professional dan berpengalaman, dengan kos hosting   PERCUMA!  

homestay bersih

Kenapa anda perlukan laman web

Mengikut statistik yang dikeluarkan oleh SKMM, pengguna internet di Malaysia kini telah mencapai 20 juta. Ini adalah peluang keemasan untuk anda memperluaskan skop supaya bisnes anda turut dikenali di dunia digital.

homestay selesa

24 jam operasi

Tidak seperti premis fizikal, yang mungkin tutup pada jam 5 petang dan buka kembali pada jam 9 pagi keesokannya, bisnes digital anda beroperasi 24jam dalam sehari, 7 hari dalam seminggu dan 365 hari dalam setahun.

homestay murah

Berkembang ke seluruh Malaysia

Kami bantu untuk mengembangkan bisnes anda ke serata Malaysia, bahkan sebenarnya ke seluruh pelusuk dunia. Usah risau dengan kredibiliti rekaan laman web anda. Laman web anda akan dibangunkan oleh developer & designer kami yang berpengalaman.

homestay budjet

Harga terbaik untuk kos rekaan

Kos semasa untuk membina laman web(basic) mencecah sehingga   RM2000   Namun dengan kempen anjuran Guesthouse.my ini, harga yang ditawarkan telah runtuh sehingga semurah   RM499   sahaja.
Kualiti dalam Kreativiti.


Mulakan dengan hubungi kami dan dapatkan cadangan & konsultansi percuma dari developer & designer kami yang perpengalaman

Hosting paling baik untuk bisnes homestay/guesthouse anda


Masa untuk bertindak professional. Peluang terbaik untuk membuat sesuatu yang mengagumkan.99.9% uptime


Jaminan 99% uptime untuk servis. Juga 24 x 7 x 365 technical support

Tiada paparan iklan


Usah kuatir. Tiada paparan iklan yang menyakitkan mata anda

Jaminan harga terbaik


Bahkan nikmati juga 7 hari tempoh percubaan dengan percuma

Profesional


Laman web yang kemas, ringkas tapi kekal impresif dan professional

Mesra enjin carian


Dibina dengan kod yang tepat, menjadikan ia mesra enjin carian

Cenderahati menarik


Kami kongsi kegembiraan kami. Nantikan hadiah yang menarik

Jangan tunggu lagi, melangganlah dengan kami. Hubungi kami segera untuk keterangan lanjut!

hello@guesthouse.my

atau tinggalkan saja PESANAN1. Guesthouse.my adalah laman web yang menyediakan artikel kisah-kisah percutian?


Ya2. Dalam masa yang sama, Guesthouse.my juga menyediakan perkhidmatan membuat laman web?


Ya. Ia adalah suatu program usahasama dengan SmallDitchStudio.com. Namun yang demikian, dibawah program ini kami hanya membuat laman web untuk pegusaha guesthouse/homestay sahaja.3. Apakah kos yang diperlukan, berapa nilai duit yang perlu disediakan jika berminat dengan program ini?


(a) Kos 1 - Langganan bersama Guesthouse.my
Guesthouse.my menyediakan langganan sub-domain percuma untuk 12 bulan pertama. Bayaran sebanyak   RM25/bulan   sahaja, diperlukan untuk meneruskan langganan untuk tempoh selanjutnya.

(b) Kos 2 - Pembangunan laman web
Ini adalah kos 'sekali bayar' kepada pihak SmallDitchStudio.com selaku bahagian teknikal dan support dalam program ini. Kos yang dikenakan di tanggung sebahagiannya oleh pihak Guesthouse.my dan pelanggan hanya perlu membayar sebanyak   RM499   sahaja.4. Dinyatakan bahawa Guesthouse.my menyediakan langganan sub-domain. Saya berminat untuk memiliki laman web, namun saya mahukan ianya didaftarkan ke domain .com, bolehkah perkara ini diaturkan oleh pihak Guesthouse.my?


Sudah tentu ya. Anda boleh 'upgrade' sub-domain anda ke .com atau .my dan sebagainya dengan kos tambahan. Kos yang terlibat adalah seperti berikut:

(a) Kos 1 - Pembangunan laman web
Kekal berharga   RM499  

(b) Kos 2 - hosting untuk web dan domain .com atau .my
Nilai bayaran bergantung kepada syarikat hosting. Semak berikut untuk pakej hosting dari exabytes.my, dan berikut untuk pakej hosting dari jomhosting.net

(c) Kos 3 - Kos pengurusan
Bayaran sebanyak   RM100   sahaja, dikenakan untuk upah pengurusan5. Bolehkah suntingan(edit) atau ubah suai dilakukan? Adakah dikenakan sebarang cas?


Suntingan boleh dilakukan, bahkan jika ada pembaharuan seperti no telefon, alamat, gambar dan sebagainya, ianya boleh dilanjutkan ke pihak teknikal di support@guesthouse.my. Perubahan 'minor' seperti mengubah tulisan, mengubah gambar atau mengubah warna tidak dikenakan sebarang bayaran. Namun yang demikian, perubahan 'major' seperti pemasangan plug in, ubah struktur layout dan sebagainya, bayaran tambahan akan dikenakan. Nilai tersebut bergantung kepada quotation yang akan dikeluarkan oleh pihak teknikal.6. Bolehkan pihak Guesthouse.my membangun dan mereka-bentuk laman web berdasarkan design yang ada pada saya?


Pembangunan laman web bermula dengan perbincangan dan konsultansi antara pihak kami dan anda. Pihak teknikal akan menilai design anda sehingga kata sepakat tercapai.

Tinggalkan pesanan

Cust care
UNIT KHIDMAT PELANGGAN